موسسه مالیاتی پارستکس

مشاوره مالیاتی

مشاوره مالیاتی ( کانون مشاوران مالیاتی تهران )
نمایش ویدیو درباره مشاوره مالیاتی ( کانون مشاوران مالیاتی تهران )

مشاوره مالیاتی را چگونه دریافت کنیم ؟

اگر شما به دنبال مشاوره مالیاتی هستید و یا یک مشکل مالیاتی برایتان پیش آمده حتما به نکاتی که کانون مشاوران مالیاتی پارستکس در این محتوا فراهم کرده توجه کنید.

انتخاب یک مشاور مالیاتی خوب علاوه بر اینکه شما را از جریمه ها و بدهی های مالیاتی سنگین نجات می دهد ، حتی می توان کمک کرد تا از تخفیف ها ، معافیت ها و کاهش قانونی مالیات بهرمند شوید.

در ادامه با تفاوت های مشاوره آنلاین مالیاتی ، تلفنی  حضوری آشنا خواهید شد، شما را با وظایف یک کارشناس مالیاتی آشنا خواهیم کرد و ویژگی های مهم یک مشاور مالیات را به صورت خلاصه توضیح خواهیم داد.

مشاوره مالیاتی در موضوعات زیر یک امر ضروری است

بسیاری از اشخاص حقیقی یا حقوقی و حتی کارمند های مالی یک مجموعه ، نیاز دارند از یک مشاور مالیاتی برای موضوع پیش آمده کمک بگیرند. در این بخش 7 موضوع مهم که مودیان باید حتما در این موضوعات مشاوره مالیات دریافت کنند را به صورت کوتاه معرفی خواهیم کرد.

مشاوره مالیاتی

5 ویژگی مهم دریافت مشاوره امور مالیاتی

ویژگی های کارشناس مشاوره مالیاتی خوب

با توانایی های مشاور امور مالیاتی آشنا شوید

یک مشاور مالیاتی تا چه حدی و در چه حیطه‌هایی می‌تواند به ما کمک کند؟ و آیا این شخص می‌تواند از پرونده‌های مالیاتی ما در ادارات مالیات و… دفاع کند یا خیر؟

پاسخ سؤال دوم این است که مشاور شخصی است که ما را راهنمایی می‌کند و زمانی می‌تواند در جلسات مربوط به امور پرونده مالی و مالیاتی شرکت کند که با اعطای وکالت از طرف مجموعه، وکیل مالیاتی ما بشود.

در واقع مشاور مالیاتی وظیفه دارد که سایر کارمندان و مدیران مالی را در جریان تمامی قوانین و لوایح مالیاتی و آخرین تغییرات این قوانین، قرار دهد.

همچنین با تنظیم دقیق و درست اظهار نامه‌ها و لوایح مالیاتی و یا نظارت مستقیم و دقیق بر نگارش اظهارنامه‌ها و فرم‌های مربوط، از ایراد جرائم مالی و مالیاتی و اعمال مالیات‌های سنگین برای شما ، جلوگیری کند.

یک مشاور مالیاتی با استفاده از آگاهی و تجربه خود می‌تواند راه حل‌هایی هوشمندانه برای رهایی از جرائم مالیاتی و پرداخت مالیات‌های سنگین مقرر شده برای مجموعه، ارائه کند.

با کارشناسان کانون مشاوران مالیاتی تهران آشنا شوید

احمد مرادیان مقدم

مستقر در خراسان رضوی

ممیز کل بازنشتسه

 
امیر تجلی

مستقر در تهران

کارشناس ارشد مالیاتی

 
درباره ما
زهرا نوایی نام

مستقر در دفتر مرکزی

کارشناس ارشد مالی

درباره ما
محمد کارسنجی

مستقر در مرکز اصفهان

کارشناس ارشد مالیاتی

   
حمید مسگری

کارشناس مالیاتی

بازنشسته اداره مالیات

 
محمدرضا غریب

کارشناس مالیاتی

مستقر در

تهران

 

آیا دادرسی مالیاتی از وظایف مشاوران مالیاتی است؟

یک مشاور امور مالیاتی هم می تواند به عنوان وکیل شما دادرسی مالیاتی شما را انجام دهد و از این بابت هیچ مشکلی به وجود نخواهد آمد. مودیان مالیاتی می توانند برای کلیه مراحل امور مالیاتی خود به یک مشاور مالیات وکالت دهند تا کارهای آنها را انجام دهد.

دادرسی مالیاتی زمانی انجام می‌شود که شخص حقیقی یا حقوقی دچار جرائم مالیاتی شده است و اظهارنامه‌های تحویل داده شده به اداره مالیات دارای مشکل و ایراداتی است.

در این شرایط اداره مالیات اظهار نامه را رد کرده و به واسطه جرائم مرتکب شده، مالیات‌هایی سنگین و اضافه بر آنچه که باید پرداخت کند برای اشخاص در نظر می‌گیرد.

در این حالت یک وکیل و یا کارشناس مالیاتی از پرونده و اظهار نامه مجموعه دفاع می‌کند و سعی دارد که مالیات‌های اعمال شده را کاهش دهد یا از معافیت های مالیاتی برای شما استفاده کند. 

انواع روش های دریافت مشاوره مالیاتی

دریافت مشاوره به روش‌های مختلفی امکان پذیر است و نیازی نیست که شما برای دریافت این خدمات حتما به صورت حضوری مراجعه کنید. بطور کلی به سه روش زیر می‌توان برای دریافت خدمات از مشاوران مالیاتی پارتکس اقدام کنید:

مشاوره مالیاتی حضوری

مشاوره مالیاتی حضوری

یکی از خدمات پارستکس ارائه مشاوره حضوری به مودیان عزیز است ، در این نوع مشاوره کارشناس کانون مشاوران مالیاتی به صورت حضوری پرونده مالیاتی و مدارک شما را مورد بررسی قرار می دهد و به صورت حضوری در جریان مشکلات مالیاتی شما قرار خواهد گرفت. در مشاوره حضوری به راحتی تحریر لوایح مالیاتی انجام خواهد شد.

مزایا مشاوره حضوری مالیاتی
معایب مشاوره حضوری
مشاوره مالیاتی تلفنی

مشاوره مالیاتی تلفنی

مودیان عزیزی که امکان دریافت مشاوره امور مالیاتی حضوری به هر دلیلی را ندارند. از تلفن پاسخگویی به سوالات مالیاتی استفاده کنند. این گزینه بیشتر برای افرادی که خارج از تهران هستند مناسب است. همچنین می توانید قبل از تعیین وقت؛ با شماره تلفن پاسخگویی به سوالات مالیاتی (مشاوره رایگان) تماس بگیرید.

مزایا مشاوره تلفنی مالیاتی
معایب مشاوره تلفنی
مشاوره مالیاتی آنلاین

مشاوره مالیاتی آنلاین

تفاوت چندانی در مشاوره امور مالیاتی تلفنی یا آنلاین وجود ندارد ، فقط اگر قصد دارید که از طریق چت واتساپ، گوگل میت یا ایمیل پروندهای مالیاتی شما مورد بررسی و تحلیل قرار گیرد و به صورت آنلاین پاسخ سریع و بدون در نظر گرفتن زمان و مکان دریافت کنید بسیار مناسب است. 

مزایا مشاوره مالیاتی آنلاین
معایب مشاوره آنلاین

چرا مشاور مالیاتی خود را از پارستکس انتخاب کنیم؟

لوگو سازمان امور مالیاتی

بازنشستگان سازمان امور مالیاتی

آیا می‌دانستید که موسسه پارستکس متشکل از کارمندان (بازنشستگان) برگزیده سازمان امور مالیاتی و اداره دارایی می باشند که دارای سال ها تجربه در زمینه امور مالیای و مالیاتی هستند. پارستکس به واسطه علم و تجربه ایی که دارد می تواند پرونده های مالیاتی شما را به نحو احسن و به نفع شما حل و فصل کند.

لوگو دانشگاه تهران

حسابداران برجسته و اساتید دانشگاهی

با همکاری اساتید دانشگاه تهران در رشته های حسابداری و اقتصاد به بررسی مباحث مالی شما خواهیم پرداخت. جزئیات سیستم های مالی شما را بررسی خواهیم کرد. اگر اشکالی در مباحث مالی شما رخ داده باشد. راه حل مناسب و تخصصی به شما مودیان عزیز شرح خواهیم داد.

لوگو کانون وکلای تهران

وکلای حقوقی پایه 1 دادگستری

همیشه در هر مجموعه ایی وجود یک وکیل متخصص نیاز است. ما برای اینکه بتوانیم مسائل حقوقی مودیان را در زمان دادرسی مالیاتی بدون نقص و مشکل پیش ببریم از وکلای حقوقی پایه 1 دادگستری کمک خواهیم گرفت. تا آنها با علم حقوقی خود به حل پرونده شما کمک کنند.

مشاوره مالیاتی رایگان از کانون مشاوران مالیاتی

اگر به دنبال دریافت مشاوره مالیات به صورت کوتاه مدت و موردی هستید یا قصد دارید از میزان تخصص کارشناسان ما آگاه شوید تا تعیین وقت مشاوره انجام دهید می توانید با شماره پاسخگوی تلفنی به سوالات مالیاتی کانون مشاوران مالیاتی تماس حاصل فرمایید و اطلاعات مورد نیاز خود را از کارشناس مربوط دریافت کنید. ما منتظر تماس مودیان عزیز هستیم.

مشاوره مالیاتی رایگان
مشاوره مالیاتی شهرستان ها

مشاوره امور مالیاتی در شهرستان ها

کانون مشاوران مالیاتی؛ امکان دریافت مشاوره مالیات را برای افراد و موسساتی که در شهرستان‌ها هستند هم فراهم کرده است. از آنجا که مراجعه حضوری برای شهرستان ها مشکل است و نیازمند صرف هزینه و زمان است، مشاوره مالیات برای آن‌ها به صورت تلفنی و آنلاین، انجام می‌شود. ما در قسمت قبل هر سه روش دریافت مشاوره و معایب و مزایای آن‌ها را ذکر کردیم.

حال شما باید با توجه به شرایط موجود، روش مناسب را انتخاب کنید. به عنوان مثال  اگر شما به عنوان مودی مالیاتی به یک مشکل برخورده‌اید که زمان ندارید و می‌خواهید در اسرع وقت مشکل خود را با مشاور در میان بگذارید، مشاوره تلفنی راه حل بهتری است و نیازی نیست شما زمانی را برای دریافت پاسخ مشکل، صرف کنید.

نرخ و هزینه های دریافت مشاوره مالیاتی

ما در کانون مشاوران مالیاتی قادر به تعیین قیمت های ثابت نیستیم. نرخ مشاوره مالیاتی در انواع (آنلاین ، حضوری و تلفنی) با یکدیگر متفاوت است. علت دیگر متفاوت بودن موضوعات پرونده مالیاتی است. تعرفه مشاور مالیاتی از 50 هزار تومان به بالا متفاوت می باشد.

این قیمت ها با توجه به میزان ساعت مشاوره ، تحریر لوایح مالیاتی و قرارداد های آتی احتمال بالا رفتن هزینه مشاور مالیاتی را به دنبال داشته باشد. پس توجه داشته باشید قبل از تعیین وقت آنلاین به صورت تلفنی مبلغ مشاوره را توافق کنید و بعد از آن وقت خود را در سیستم رزرو دهی آنلاین ثبت کنید.

پاسخ به سوالات متداول مودیان مالیاتی

مشاور مالیاتی شخصی است در زمینه امور و مشکلات مالیاتی به شما مشاوره می‌دهد. وکیل مالیاتی شخصی است که علاوه‌بر مشاوره و راهنمایی، با حضور در جلسات اداره مالیات و دیگر ادارات مربوطه از پرونده و حقوق شما دفاع می‌کند.

فاصل این دو با یکدیگر، تنها اعطای حق وکالت است. یعنی اگر ما به مشاور مالیاتی وکالت خود یا مجموعه را بسپاریم، وکیل مالیاتی ما می‌شود.

بله مشاورات مجموعه پارستکس در زمینه ارزش افزوده هم مشاوره مالیاتی ارائه می‌کنند.

بله قراردادهایی که بین مودی و موسسه مشاوره مالیاتی بسته می‌شود، مدت دار است و با توجه به پرونده مالیاتی و شرایط آن، مدت قرارداد متغیر است.

در مورد مشاوره تلفنی و آنلاین، سوالاتی که پرسیده می‌شود، رایگان پاسخ داده می‌شود اما برای ارائه راه حل رفع مشکل و جرائم مالیاتی، باید با مجموعه قرارداد بسته و هزینه پرداخت کنید.

5 دقیقه مشاوره مالیاتی رایگان به تعلق خواهد گرفت که می توانید با شماره تماس 09104543500 ارتباط بر قرار کنید. ساعات پاسخگویی به سوالات مالیاتی: 09 صبح الی 20:30

149 دیدگاه دربارهٔ «مشاوره مالیاتی»

  1. محمد دریانی

    باسلام و احترام
    یک سوال دارم در خصوص ارزش افزوده فاکتورهای سالهای قبل
    یک صورتحسابی شرکت ما بدون ارزش افزوده جهت سال 1399 صادر کرده و ستون ارزش افزوده رو صفر زده اما در دفاتر شرکت ارزش افزوده به درستی شناسایی شده ( شرکت ما گواهی ارزش افزوده داشته و به اشتباه ارزش افزوده رو اخذ نکرده )
    حال باتوجه به این موضوع شرکت طرف مقابل مبلغ ارزش افزوده رو به ما پرداخت نکرده است.
    آیا میشه الان در سال 1401 یه فاکتور بدون ارزش افزوده براشون صادر کنیم که رقم ارزش افزوده رو از طرف مقابل دریافت کنیم در این خصوص رفرنس قانونی وجود داره ؟
    و آیا ایرادی نداره که ما بابت این فاکتور جدید سند نزنیم چراکه قبلا در دفاتر ارزش افزوده شناسایی شده است .
    ممنون میشم راهنمایی بفرمائین

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.

مشاوره مالیاتی آنلاین ، تلفنی و حضوری برای کلیه مودیان مالیاتی